Foto Lisa Brouns

Over mij

Hi, ik ben Lisa

Ik observeer, neem waar, leg vast en reflecteer. Ik zie overal mooie dingen om mij heen waar ik door geïnspireerd raak. Al die inspiraties probeer ik mee te nemen in mijn leven. De ene inspiratie vertaal ik in een werk en de ander geeft mij nieuwe inzichten waardoor ik groei als persoon. Ik heb een fascinatie voor schaduwen, reflecties en licht. Voor mij brengen deze een bepaalde gelaagdheid en dementie. Ze geven alledaagse objecten een artistieke en soms verhalende functie.

Ik ben opgegroeid als een vertaler van de visuele wereld voor mijn slechtziende moeder, hierdoor heb ik een goed oog voor detail ontwikkeld. Ook vind ik het leuk om erachter te komen hoe dingen in elkaar zitten zo kan ik nog uitgebreider uitleggen wat ik zie aan mijn moeder. Deze skills gebruik ik nu ook in mijn makerschap.

Ik ben een visuele vertaler naar de wereld. Mijn doel als maker is om anderen te inspireren en op mijn eigen manier de schoonheid van het leven en de wereld die ik ervaar te delen. Hierbij houd ik mij niet aan één vorm maar zoek ik telkens de beste vorm die deze boodschap overbrengt.